microportretten.buyallstuff.com

5 geweldige tips voor het inrichten van een kinderkamer

Planning room decor voor de kinderen kan een geweldige ervaring zijn, het is immers een geweldige kans om uw fantasie los te laten en het creëren van een leuke en comfortabele sfeer voor de kleintjes! Maar maak je geen zorgen als de creativiteit komt niet om hem gewillig te bezoeken! We hebben 5 punten, superbacanas gescheiden, inspiratie in het verfraaien van de kamer. Controleer het! Ideeën om de kamers van niñosContenidosIdeas sieren de kamers van niñosFondos van pantallaOrganizadores, nissen en estanteríasComprobar inspiraties voor het opzetten van een tafel niñosMuebles divertidosRincón van lecturaLuminarias creatieve achtergronden versieren

Het plannen van een kinderkamerdecoratie kan een ongelooflijke ervaring zijn, het is tenslotte een geweldige kans om je fantasie de vrije loop te laten en een speelse en comfortabele omgeving voor de kleintjes te creëren! Maar maak je geen zorgen als creativiteit niet uit zichzelf op bezoek komt! We hebben 5 tips, super bacanas, gescheiden om je te inspireren bij de aankleding van de kamer . Controleer het!

Ideeën om kinderkamers te versieren

Achtergronden

Het gekozen behang kan het thema voor de kinderkamerdecoratie geven : insecten, bloemmotieven, karakters of gewoon gekleurde patronen. Ze vullen de omgeving met energie en vitaliteit, wat geweldig is voor kinderen. Maar pas op dat u het niet overdrijft! Probeer de kleuren en patronen te matchen met de rest van het decor, anders kan de kamer een onaangenaam en vermoeiend "visueel gewicht" hebben. Een trend die super is in de grote buitenwereld is schoolbordverf! Een muur geschilderd of met zwart, blauw of donkergroen behang dat een schoolschildering nabootst. Daarom kunt u wat kleurkrijt binnen handbereik laten en hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat kinderen ongepaste muren krabbelen! Lees hier meer over deze trend.

Organisatoren, nissen en planken

Bij het inrichten van kinderkamers is het essentieel om na te denken over de organisatie en opstelling van meubels en objecten. De beste oplossing hiervoor is om te wedden op nissen of planken . Ze maken de omgeving dynamisch en optimaliseren de ruimte om speelgoed, schoenen en decoratieve objecten te organiseren (we praten hier meer over de decoratienissen in deze post). Gebruik een gevarieerd en vrolijk kleurenpalet, je kunt ook het gebruik van alternatieve materialen, zoals houten kisten, kartonnen of rieten mandjes, proberen om een ​​vintage touch te geven aan de kinderkamer !

Bekijk inspiraties om een ​​kindertafel op te zetten

Leuke meubels

Kinderen zijn erg actief en spontaan! Geniet van kinderkamermeubilair als een kans voor creatieve en leuke activiteiten. Dit kan gebeuren bij het gebruik van stapelbedden met trappen en glijbanen en bedden in ongebruikelijke formaten. Landhuizen en landhuizen met stof zien er ook geweldig uit! Er zijn verschillende creatieve opties van verschillende meubels voor de kamer die de creativiteit van kinderen stimuleren!

Leeshoek

Een leeshoek creëren is een verrassend idee bij de aankleding van kinderkamers! Naast een aanvulling op de decoratie, wekt het ook de interesse van jonge kinderen voor lezen! Hiervoor is niet veel ruimte nodig, maar het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het comfort van dit moment. Gebruik een stoel of fauteuil die geschikt is voor de grootte van uw kind (of zelfs een zeer zachte futon op een vloerkleed) en plaats boeken en strips op een aantrekkelijke hoogte voor de ogen van uw kind en gemakkelijk toegankelijk. Een kleurtafel en potlood zijn ook een optie om deze ruimte compleet te maken!

Creatieve armaturen

Een andere manier om de kinderen te versieren 's kamer smaakvol en blijven spelen met de verbeelding van kinderen om verschillende accessoires te gebruiken. Tegenwoordig vinden we prachtige opties, in de vorm van dieren en objecten. Het leuke is om bij het thema van de kamer te passen, maar als je geen duidelijk thema hebt, probeer dan op zijn minst de kleuren van de inrichting van de kamer te matchen.

Een andere geweldige optie om de kinderkamer te versieren zijn de armaturen die vormen projecteren op het plafond of de muur. Dit kan de kleintjes helpen om beter te slapen in de angst voor het donkere stadium. Een supertrend zijn gekleurde lanyards met meerdere kleine lampjes over de lengte. Dit type verlichting is zeer veelzijdig en kan het plafond, de muren of zelfs meubels in de kamer versieren.

Vond je de tips voor het inrichten van een kinderkamer leuk ? Nu is het gewoon om te oefenen en ons het resultaat te vertellen!