microportretten.buyallstuff.com

5 ideeën om een ​​goedkope nieuwjaarsdecoratie te maken

Het jaar ging zeer snel en we waren hier op de blog niet te missen was goed advies, zodat u zal inspireren en verfraaien van het huis. Natuurlijk konden we niet het jaar afsluiten zonder goede ideeën om hen een leuke Nieuwjaar decoratie en vooral te maken zonder de uitgaven te veel. Als je geen idee hebt hoe je hele sfeer te bereiden voor uw gasten tijdens de New Year

Het jaar ging heel snel voorbij en wat hier op de blog niet ontbrak, was een goed advies om je te inspireren en je huis mooier te maken . We kunnen het jaar natuurlijk niet afsluiten zonder je geweldige ideeën te geven om een ​​mooie nieuwjaarsversiering te maken en vooral zonder al te veel geld uit te geven. Als u geen idee heeft hoe u de hele omgeving moet voorbereiden om uw gasten op oudejaarsavond te ontvangen, hebben we enkele eenvoudige inspiraties op een rijtje gezet die indruk maken met hun gemak en goede smaak. Bekijk het allemaal en laat ons dan weten wat je ervan vindt in de comments! ??

Tips voor het versieren van het nieuwe jaar

Ontdek hoeveel geweldige ideeën u kunt opdoen om uw mooie nieuwjaarsdecor achter te laten !

Amerikaanse papieren spellen

Een van de grote hoofdrolspelers van een nieuwjaarsversiering is zonder twijfel het bordspel. Het avondeten is immers het meest verwachte moment en niemand wil iets lelijks doen als het gaat om het samenstellen en harmoniseren van accessoires. Dus in aanvulling op het scheiden van uw beste eetgelegenheden apparatuur, alsmede mousserende wijn drinkers, wat dacht je van het kiezen van Amerikaans papier sets te maken een mooier tafel decoratie ?

Praktisch en voordelig, er zijn mega mooie opties op de markt die qua kwaliteit niets te wensen overlaten. En als je er goed voor zorgt, kun je ze bij andere gelegenheden hergebruiken. Op de markt vinden we zeer interessante opties met prachtige prints - of het nu is voor degenen die een schonere / traditionele compositie willen maken of innoveren met iets meer tropisch. Een 12-delige set kost bijvoorbeeld minder dan $ 50, -.

Geschilderde ballonnen en stenen

Een andere grote inspiratie om een nieuwjaarsdecoratie voor MARA te maken, was een idee dat we op Pinterest vonden . Maak van goudverf je beste vriend en transformeer het milieu op een zeer praktische en economische manier. De gouden toon, voor degenen die het niet kennen, heeft veel te maken met het nieuwe jaar en maakt de ruimte veel eleganter en glamoureuzer. In dit geval kunnen ballonnen en zelfs kleine steentjes de goudverf krijgen, maar voel je vrij om ook andere objecten te transformeren.

Let op: voordat u de goudverf koopt, moet u bepalen welke objecten u wilt aanpassen, dit komt omdat, afhankelijk van het materiaal, de verf mogelijk niet hecht en het resultaat niet zo goed zal zijn, oké?

Andere flessenhulpprogramma's

We durven te zeggen dat glazen flessen zeer veelzijdig en functioneel zijn als het om decoratie gaat , en er kan veel mee gedaan worden, het hangt allemaal af van je creativiteit. Hier vinden we drie zeer interessante ideeën: armaturen, vazen ​​en zelfs kroonluchters. Het beste van alles is dat dit idee van toepassing is op andere feesten dan het nieuwe jaar. Zullen we deze inspiratie bijvoorbeeld al voor Kerstmis toepassen?

De verschillende facetten van papier

Aan het begin van de post lieten we hier al zien dat Amerikaanse papiersets een erg leuke optie kunnen zijn voor wie de nieuwjaarstafel wil versieren zonder veel geld uit te geven , maar de veelzijdigheid van het materiaal houdt daar niet op! Papier krijgt verschillende facetten in doe-het-zelf-nieuwjaarsdecoraties , waaronder: tafelmarkeringen, drankmarkeringen en zelfs kleine, delicate mobiele telefoons.

Kaarsen aan alle kanten

De lichten transformeren de omgeving en kunnen niet worden vergeten - vooral als we het hebben over nieuwjaarsversieringen , ze symboliseren tenslotte het leven en al het goede dat we willen voor het komende jaar. Kaarsen laten daarom een ​​charme achter aan de omgeving en zijn helemaal niet duur! Plaats ze indien mogelijk in kleine metalen of glazen kandelaars en het resultaat zal ook geweldig zijn.

Met deze tips maak je in feite niet alleen een nieuwjaarsversiering voor degenen die dat niet willen! In feite zijn veel inspiraties buiten beschouwing gelaten, maar als u op internet surft, vindt u andere interessante tips. Vertel ons indien mogelijk wat uw advies is om uw huis te slopen voor de eindejaarsvakantie. We zouden graag alles willen weten en ook al onze lezers!