microportretten.buyallstuff.com

5 ideeën voor het decoreren van planken

De bibliotheek is een meubel dat bijna iedereen heeft thuis - het is functioneel, dat helpt bij het organiseren van het huis en kan ook meerdere objecten weer te geven, toch? Maar soms, in een poging om vast te stellen alles in een keer, verliezen we de hand in het verfraaien van de planken en meubels kijken meer als een bestand, zodat rommelig! rs Van de meest modern tot vintage en Provençaalse lucht, rekken opties op de markt vandaag de dag zijn zo talrijk dat er zeker een die perfect past bij uw huis zal zijn. En het meubilair decoratie kan

De boekenkast is een meubelstuk dat bijna iedereen in huis heeft - het is functioneel, het helpt bij het organiseren van het huis en het kan ook verschillende objecten tentoonstellen, toch? Maar soms, in de drang om alles in één keer te repareren, verliezen we onze hand bij het versieren van de planken en lijkt het meubilair meer op zo'n rommelige map! rs

Van de modernste tot de vintage en Provençaalse sfeer, de rekkenopties die tegenwoordig op de markt zijn, zijn zo talrijk dat er zeker een zal zijn die perfect in uw huis past. En het decoreren van meubels kan heel leuk zijn, door een vleugje aan je persoonlijkheid toe te voegen.

Om je te helpen bij het ordenen van je ideeën, verzamelt deze post praktische en elegante tips voor het decoreren van planken . Klaar?

De inrichting van de boekwinkel heeft geen mysterie

1- Kleur en patroon

De kleur van je plank hoeft niet de enige te zijn die op de mobiel aanwezig is. Een creatieve manier om objecten meer bekendheid te geven en het meubilair te vernieuwen, is door hun achtergrond in een andere kleur te schilderen. Een ander idee is om verschillende soorten papier te gebruiken om de plank te bedekken. Je kunt het maken met inpakpapier, kranten, foto's, stoffen en meer. U kunt verschillende patronen van prints maken en even de sfeer opsnuiven.

2- Boeken

Een meer voor de hand liggende keuze, toch? Boeken op de plank zetten is het meest functionele om te doen voor een organisatie, maar dat hoeft niet zo te zijn, toch? Heb je er ooit aan gedacht om op kleur te organiseren? Het werkt geweldig en degenen die meerdere opties op de plank hebben, kunnen zelfs een soort degradatie veroorzaken. Maar kalmeer, er zijn andere ideeën als je niet zoveel opties hebt.

Probeer de boeken die je het leukst vindt achter te laten en leg ze op de lagere planken die zichtbaar zijn voor gasten. Schik de kopieën ook in verschillende vormen, horizontaal en verticaal. Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar het voegt al een superbanaaneffect toe aan het schapdecor als geheel.

3 - Flessen

Drinkflessen die we altijd in huis hebben kunnen mooie accessoires zijn voor het decoreren van planken. Meng verschillende maten of gebruik kleinere flessen. Naast het decoreren van de plank zijn de flessen ook te gebruiken als bloempotten, heerlijk!

Je kunt ze ook in verschillende kleuren schilderen en zelfs metallic sprays gebruiken of ervoor kiezen om er een die specialer is bij het label zelf te laten. De stoppen van andere flessen kunnen gebruikt worden als versiering voor transparante flessen… Het resultaat is verrassend.

Lees het ook:

Meubels in de woonkamer zijn in opkomst. Check 5 functionele opties!

Onfeilbare tips voor het inrichten van kleine kamers

4 - Investeer in uw persoonlijkheid

Decoratieve plankobjecten zeggen veel over de persoonlijkheid van de persoon die ze heeft uitgekozen. Investeer onbevreesd in dingen die het vertalen. Soms loont het om meer te betalen om iets bijzonders te hebben. Klassieke items kunnen die flair ook toevoegen. De fotolijst is bijvoorbeeld een object dat iedereen in huis heeft en dat zelfs meer kan onthullen dan een foto. Je kunt ongebruikelijke vormen, grappige zinnen en vele andere dingen die al in het stuk aanwezig zijn, riskeren, aanrakende platen, glas in lood, kroonluchters en zelfs een paar schoenen kunnen meer bossa nova aan de decoratie geven. Er zijn veel mogelijkheden!

 

5 - Dozen

Heeft u ooit een oplossing bedacht voor die documenten die u nauwelijks ziet, maar wel heel belangrijk zijn? Het organiseren van de boxen zal u misschien verrassen! U kunt er verschillende kranten, tijdschriften en andere artikelen in bewaren. Bespaar ruimte en het resultaat is uitstekend!

En dan, klaar om het opnieuw te laten groeien in de inrichting van de boekwinkel en het allemaal met een fris gezicht achter te laten? Laat ons zien hoe het bleek!