microportretten.buyallstuff.com

4 Ideeën om keukendecoratie te transformeren en te innoveren

Ik moet bekennen dat ik hou van mijn keuken en dat is de plek meer charmant ingerichte huis. Dat komt omdat ik koos mijn appartement voor haar stel je mijn reactie toen ik zie het prachtige kasten gele lak, originele

Ik geef toe dat ik van mijn keuken hou en dat het de meest gedecoreerde en charmante plek in huis is . Dat komt omdat ik mijn appartement ook voor haar heb uitgekozen, stel je mijn reactie voor als ik de prachtige gele lakkasten zie, origineel uit de jaren 70. Ik zweer dat ik er alleen maar aan dacht, het werd lange tijd een fixatie, totdat het eindelijk van mij was. Toen ging ik zitten.

Natuurlijk denk je misschien: ah, maar voor degenen die het koken, willen ze veel meer bestellen. Ja en nee. Op basis van dit principe denk ik ook graag dat hoe schoner en charmanter de keuken is , hoe meer verlangen we erin hebben, wat uiteindelijk andere verlangens doet ontwaken, om zo te zeggen. Profiteer dus van het feit dat het bericht van vandaag hierover gaat.

Keukendecoratie met goedkopere keuken

Een van de concepten die ik veel geloof, is de keuken verlaten met minder keukenkosten . Denk hiervoor aan een andere kamer in huis: de woonkamer bijvoorbeeld. Op basis van dit principe staat het hoofd meer open voor andere mogelijkheden, zonder dat vooroordeel van het type: dit kan hier niet zijn, het kan er niet zijn. Onzin, het kan bijna alles!

Dus stel je voor dat je de keuken decoreert met een prachtige vaas met bloemen , kleurrijke planken met speciale items en afbeeldingen aan de muur. Het lijkt me een luxe.

Het keukengerei maakt deel uit van de decoratie

Te vet? Dan is er een gemakkelijkere manier om aan het idee te wennen. Hoe zit het met het organiseren van uw eigen keukengerei op een meer decoratieve manier? Daarom is het de moeite waard om creativiteit te misbruiken en sommige objecten een nieuwe bestemming te geven.

Kent u dat prikbord? De geverfde aluminium die bijna alle tieners thuis hebben en gebruiken om foto's te maken? Een paar haken om keukengerei op te hangen en voilà: een frisse, creatieve en andere manier om te organiseren wat er in het dagelijks leven wordt gebruikt.

Een ander nog eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken idee voor keukendecoratie is om het keukengerei in prachtige vazen, serviesgoed of keramiek te plaatsen. Het geeft een onmiddellijke charme in een hoek, naast de praktische bruikbaarheid om alles bij de hand te hebben. Om het nog interessanter te maken, investeert u in potten van verschillende maten, vormen en kleuren.

Praktisch en mooi met zwarte inkt

Weet jij wat ook super legaal is in termen van bruikbaarheid en schoonheid in keukendecoratie ? Laat een muur (of deur) beschilderen met schoolbordverf. Het wordt gebruikt om de boodschappenlijst te schrijven en een romantische boodschap achter te laten voor een etentje voor twee.

Er is een artikel dat hier meer over haar vertelt.

Als het mooi is, moet je het laten zien!

Ik geloof ook in het concept dat alles wat mooi is tentoongesteld moet worden. Dit varieert van de vorm van een cake die werd geërfd van grootmoeder tot de prachtige kleurrijke mixer. Om de selectie te maken, hoef je alleen maar te denken: heeft dit stuk een betekenis of geheugen? Probeer het dan als kunstwerk neer te zetten bij het inrichten van de keuken . Vrijwel automatisch krijgt de kamer sentimentele waarde, wat nog meer genegenheid voor de keuken genereert.

Ik hoop dat ik een beetje wakker heb gemaakt van het huisdier van de timmerman, Lol, met dit bericht.

Investeer wat meer zorg en toewijding als het gaat om het inrichten van de keuken , doe dan wat ik deed en trek aan de deur die de keuken met de woonkamer verbindt. Wat is er zo grappig aan zo'n mooie kamer hebben en niet kunnen pronken?

Zie je volgende week!